Žolík verejnej dopravy - Šebejová, Katarína
Bratislava odštartuje v decembri integrovaný systém dopravy. Cestujúci s predplatenou kartou budú môcť v rámci celého mesta a regiónu Záhoria voľne kombinovať vlaky, prímestské autobusy a MHD bez ohľadu na dopravcu. A to lacnejšie ako platia za pravidelné cestovanie dnes.