Identifying and Adopting Latter Instruments Determining the Sustainable Company Competitiveness - Miklošík, Andrej
Súčasné zdroje konkurencieschopnosti podniku. Spoločenská zodpovednosť podniku (CSR - corporate social responsibility) ako nástroj trvalého rozvoja konkurencieschopnosti. Znalostný manažment ako efektívna metóda pre konkurenčné výhody a simuláciu inovácie prostredia. Optimalizácia podnikového procesu ako nástroj zvyšovania efektívnosti podniku.