Quality indicators of development dynamics at all levels of the economy - Cyhelský, Lubomír
Problémy ekonomického rastu a jeho kvality v ekonomickej teórii. Prezentovaná metodológia a praktické aplikácie. Ilustratívne príklady. Dynamický problém, dynamické parametre intenzívnosti a extenzívnosti. Makroekonomická interpretácia. Príklad - vývoj českej ekonomiky.