Sekundárne dôsledkové kritériá pre benchmarking webových stránok v oblasti optimalizácie pre vyhľadávacie nástroje (SEO) - Miklošík, Andrej
Sumárne ukazovatele výkonnosti webovej stránky (rankingy). Najpoužívanejšie sekundárne dôsledkové kritériá pri benchmarkingu v oblasti SEO. Ukazovatele návštevnosti - najpoužívanejšie kritériá.