At-risk-of-poverty threshold - Dvornáková, Táňa
Sociálna a ekonomická situácia európskych domácnosti na základe štatistík EU-SILC. Česká republika, české regióny ohrozené chudobou. Európska únia, štáty EÚ ohrozené chudobou. Starí členovia EÚ (EÚ 15) a nové členské krajiny (EÚ 12) ohrození chudobou.