Vývoj slovenskej ekonomiky v roku 2011 (a predpoklady pre rok 2012) - Sivák, Rudolf, 1955-
Vplyv externého prostredia na vývoj slovenskej ekonomiky. Hlavné atribúty ekonomického vývoja v SR vcelku priaznivé. Percentuálne príspevky k rastu reálneho HDP (2007-2011). Vývoj reálneho HDP a zamestnanosť v SR od roku 2000. Prudká akcelerácia inflácie v roku 2011. Výrazné zlepšenie vonkajšej pozície slovenskej ekonomiky. Vývoj hlavných indikátorov hospodárenia verejnej správy (2007-2011).