<The> First slovak-american fraternal organizations and press - Bakay Záhorská, Michaela
Politické, kultúrne a národné aktivity slovenských imigrantov v USA. Formovanie slovenských bratských spoločenstiev s cieľom zachovať slovenskú kultúru, históriu a tradície slovákov žijúcich v USA.