Zabezpečuje ďalšie vzdelávanie vo vašom podniku rozvoj požadovaných znalostí? - Matulčíková, Marta, 1964-
Objem vzdelávacích aktivít v podniku priamoúmerný finančným možnostiam a ochote investovania do vzdelávania zamestnancov a manažmentu. Vzdelávacie aktivity ako ucelený systém, ktorý je pružný, obsahovo a časovo vhodne naplánovaný. Individuály rozvoj jedincov a zároveň aj vytváranie podmienok pre tímové vzdelávanie.