Podpora podnikania pomocou služieb typu KIBS - Ferencz, Vojtech
Znalostne intenzívne služby. Knowledge intensive business services - KIBS. Definície kategórií služieb. Technologicky znalostne intenzívne služby - T KIBS. Jadro KIBS. Funkcie a úlohy KIBS z inovačného hľadiska. Možné smery rozvoja KIBS. Poskytovanie KIBS na Slovensku.