Analýza trendov vo financovaní obrany Slovenskej republiky v zmenenom bezpečnostnom prostredí - Ivančík, Radoslav
Analýza bezpečnostného, strategického a operačného prostredia SR. Financovanie obrany zo štátneho rozpočtu, v rámci rozpočtovej kapitoly Ministerstva obrany SR. Financovanie obrany SR z pohľadu výšky vyčlenených prostriedkov. Financovanie obrany z pohľadu modelov výstavby Ozbrojených síl SR a Ministerstva obrany SR.