Determinants of brand equity for credence goods: Consumers' preference for country origin, perceived value and food safety - Kim, Renee B.
Determinanty brand equity pre dôveryhodnosť tovarov. Preferencie spotrebiteľov pre krajinu pôvodu, vnímaná hodnota a bezpečnosť potravín. Bezpečnosť potravín je dôležitým atribútom dôveryhodnosti, ktorý sa stále viac zdôrazňuje v potravinárskom priemysle. Štyri determinanty brand equity pre dôveryhodnosť tovarov.