Ján Počiatek: Diaľnice sú dôležité - Brezovský, Jozef
Rozhovor autora článku s Jánom Počiatkom, ministrom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Plány ministerstva na najbližšie štyri roky. Využitie financií z eurofondov. Podpora výstavby intermodálnych terminálov. Podpora riečnej dopravy. Ako dostať viac tovaru na koľajnice. Strategická spolupráca s Českými dráhami. Elektronické mýto.