Úmrtnosť modelovaná stochasticky v súlade s projektom Solventnosť II - Majerníková, Kristína
Solventnosť II a riadenie rizík. Piliere Solventnosťi II. Riziká v poistnom sektore. Stochastické modelovanie úmrtnosti a dlhovekosti. Vybrané stochastické modely a ich vzorce.