Analýza stavu duševného vlastníctva v podnikoch - Škrovánková, Lea, 1954-
Podstata duševného vlastníctva. Vybrané ukazovatele vývoja duševného potenciálu v ekonomike. Analýza stavu duševného vlastníctva v podnikoch.