Divadelní scéna jménem Rusko - Dvořák, Libor
Divadelnosť ruskej politiky daná špecifikami ruskej spoločnosti, ktorá bola až donedávna totálne neslobodná a ktorej najkvalitnejšia časť sa historicky realizovala v umení. Ako sa prejavuje "divadelnosť" v ruskej politike. Jarmočný dedko Žirinovskij. Divadlo jedného muža Putina. Vystúpenie moskovskej dievčenskej punkovej skupiny Pussy Riot s textami zameranými proti Putinovi.