[Modelovanie vybraných indikátorov trvalo udržateľného rozvoja v kontexte Európskej únii] - Labudová, Viera, 1958-
Recenzia na zborník vedeckých statí, ktorý je záverečným výstupom vedeckého projektu IGPM 2317122/2010.