[Štatistická indukcia pre ekonómov] - Sivašová, Daniela, 1955-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá poskytuje výklad základných metód štatistickej indukcie, ktoré sú potrebné na správnu analýzu údajov, získaných náhodným výberom, so zameraním na ich praktickú aplikáciu v ekonomickej a sociálnej oblasti, princípy a podmienky ich aplikácie a tiež interpretáciu výsledkov jednotlivých analýz.