Agricultural trade on the example of milk from the perspective of the multi-criteria analysis - Doubek, Vítězslav
Úloha mlieka v ľudskej výžive. Kvalita produkcie mlieka. Výrobné kapacity. Aplikované metódy multi-kriteriálnej analýzy. Kvantitatívna faktorová analýza.