INFO z Evropské unie - Čížek, Josef
Návrh Európskej komisie na modernizáciu trhu investičných fondov v EÚ. Nariadenie Komisie (ES) č. 1287/2006 zo dňa 10. augusta 2006, ktorou sa prevádza smernica Európskeho parlamentu a Rady 2004/39/ES, o evidenčnej povinnosti investičných podnikov, transparentnosti trhu, finančných nástrojoch obchodovania a o vymedzení pojmov pre účely zmienenej smernice.