[Blízky východ v medzinárodnej politike (1971-1990)] - Wanner, Jan
Recenzia na monografiu ktorá sa v ucelenej forme venuje doteraz u nás málo spracovanému obdobiu politického a spoločenského vývoja arabského východu.