Orientace na konkurenci u hi-tech podniků - Kovandová, Sylvia
Orientácia na konkurenciu v rámci trhovej orientácie. Hľadiská orientácie na konkurenciu v ekonomickej literatúre. Vzťah orientácie na konkurenciu a podnikovým výkonom v hi-tech podnikoch pôsobiacich v Českej republike.