Výhody malého štátu - Šmihula, Daniel
Malý štát v teórii medzinárodných vzťahov. Súčasné príčiny pretrvávania malých štátov. Výhody malého štátu. Zahraničná politika malého štátu. Odporúčania pre vnútornú politiku malého štátu. Úspech v domácej politike a v ekonomickej a technologickej oblasti a posilnenie medzinárodného postavenia malého štátu.