Transfer zaměstnanců jako možnost kariérního rozvoje - Linhartová, Lucie
Možné smery rozvoja zamestnancov na základe ich rozhodnutia opustiť už existujúcu pracovnú pozíciu. Popis nespokojnosti zamestnancov, dôvody ich odchodu a transfér do inej organizácie.