Súkromní vyháňači korupcie - Haluza, Ivan
Korupcia ako nežiadúci spoločenský jav. Index vnímania korupcie na Slovensku. Boj štátu s korupciou zlyháva. Ku kritikom z médií a mimovládnych organizácií sa pridávajú odvážnejší podnikatelia.