Reform of the CAP after 2013 and its impacts on Slovak agriculture - Božík, Marian
Analýza návrhov reformy Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ po roku 2013 a modelový odhad jej dosahov na slovenské poľnohospodárstvo.