Podpora budovania priemyselných parkov v SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Legislatívne zabezpečenie budovania priemyselných parkov v SR. Podpora budovania priemyselných parkov v Slovenskej republike. Mapa štátnej pomoci pre SR na roky 2007-2013. Podpora budovania „hnedých“ priemyselných parkov.