Rural development and regional disparities of the new EU member states - Abrhám, Josef
Regionálny rozvoj - teória a metodológia. Rozvoj vidieka - teória a metodológia. Použitá štúdia v nových členských krajinách Európskej únie. Regionálna diferenciácia, rozvoj vidieka.