Aktuálne hrozby SR ako člena eurozóny: "Grefault, Grexit a Spexit" - Trnovský, Karol, 1983-
Poskytnutá pomoc Grécku. Náklady na dlhopisy, garancie a úvery. „Grefault“- Neriadený grécky bankrot . Dopad bankrotu Grécka na Slovensko. Grexit alebo krízový scenár.