Modelling structural changes in the poultry meat demand - the case of Slovakia - Bielik, Peter
Prieskum spotreby hydinového mäsa na Slovensku. Porovnanie so spotrebou bravčového mäsa. Prieskum za roky 1993-2009. Vývoj spotreby hydiny na Slovensku. Dáta, metodológia, výsledky.