Looking for the evidence of socio-economic convergence within the European Union - Qineti, Artan
Vplyv integrácie Európskej únie v rokoch 1999-2009 na regionálny vývoj EÚ a sociálno-ekonomickú konvergenciu. Neoklasická (exogénna) verzus endogénna teória rastu. Konvergencia verzus divergencia. Integrácia EÚ a konvergencia. Výsledky a diskusia.