Časom riadená kalkulácia nákladov podľa čiastkových činností - Tóth, Miroslav, 1961-
Praktické dopady aplikácie časom riadenej kalkulácie nákladov podľa čiastkových činností. Určenie dvoch základných parametrov: jednotkové náklady vo väzbe na produkčnú dodávateľskú kapacitu podniku, čas potrebný na vykonanie jednotky transakcie. Praktický príklad časom riadenej kalkulácie nákladov podľa čiastkových činností.