Klasifikácia a oblasti využitia reálnych opcií - Ponecová, Gabriela
Porovnanie finančných a reálnych opcií. Kde a ako sa reálne opcie používajú. Oblasti uplatnenia reálnych opcií. Hlavné príčiny slabého využívania reálnych opcií v praxi.