<The> influence of the Slovak household income differentiation on food expenditures - the Engel's expenditures functions estimation - Zentková, Iveta
Diferenciácia príjmov domácností v Slovenskej republike, jej vplyv na výdavky na potraviny. Charakteristika príjmových skupín slovenských domácností, ich výdavky na potraviny. Kvantifikácia príjmov domácností a vplyv na výdavky na potraviny. Engelsova funkcia výdavkov.