Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok" - Marušková, Jaroslava
Poznatky, ktoré vyplynuli z prieskumu 39 gastronomických zariadení 12 slovenských miest. Hlavný dôvod inovácií - udržanie si konkurencieschopnosti zariadenia, zvýšenie návštevnosti, rast tržieb a lojalita zákazníkov. Inovácie a zamestnanci. Typy inovácií. Zdroje informácií o nových trendoch. Bariéry zmien. Hostia a inovácie. Dva smery v slovenských reštauráciách.