Čo je Slow food? opak Fast foodu razí filozofiu pôžitku - jesť a vychutnávať - Blažková, Eva
Hnutie Slow food a jeho filozofia návratu k domácim chutiam, domácim a lokálnym surovinám. Požiadavky na suroviny, ktoré sú určené na prípravu jedál. Ako sa má správať reštaurácia, ktorá chce ísť cestou Slow food. Slow food v praxi na Slovensku a v Čechách. Slow food Pressburg. Slow food Prague. Zaujímavý projekt celosvetového hnutia Slow food - Archa chutí.