Malá krajina, ale veľká križovatka záujmov - Pressburg, Adrian Peter
Azerbajdžan v makročíslach. S Azerbajdžanom, ktorý slúži Európe ako energetický koridor, chcú byť všetci zadobre. Azerbajdžan - vývozca ropy.