Návrh novely Zákonníka práce - Kováčiková, Eva
Návrh novely Zákonníka práce novou vládou. Pripravovaná novela nadobudne účinnosť od 1. januára 2013. Informácie o diskutovaných statiach ZP a porovnanie súčasnej právnej úpravy s budúcou. Pripravovaná novela je súčasťou balíka ozdravných opatrení prijatých vládou SR, zameraných na ozdravenie verejných financií.