Správa o hospodárení škôl a školských zariadení - Bulková, Gabriela
Objem finančných prostriedkov určených pre regionálne školstvo v roku 2011. Zdroje financovania regionálneho školstva v roku 2011. Prostriedky zo štátneho rozpočtu, mimorozpočtové prostriedky. Štruktúra finančných prostriedkov z RK MŠVVaŠ SR v roku 2011. Štruktúra kapitálových výdavkov v roku 2011.