Úverové financovanie rozvoja bývania - Hrašková, Dagmar
Vplyv sektorov na rozvoj bývania. Hypotekárny úver. Klasický hypotekárny úver, hypotekárny leasing. Podporné nástroje štátnej bytovej politiky. Komparácia hypotekárnych úverov vybraných bánk. Výpočet anuitnej splátky vo vybraných bankách X,Y.