Investičný projekt - stanovenie hodnoty americkej kúpnej opcie - Markovič, Peter, 1974-
Charakteristika a porovnanie finančnej a reálnej opcie. Rozhodnutie - stanovenie hodnoty flexibility. Investičný projekt ako americká kúpna opcia. Praktický príklad.