Riziká pri komoditných obchodoch na finančnom trhu z pohľadu podniku - Vavrová, Katarína, 1960-
Problematika rizík pri finančných činnostiach podnikateľských subjektov. Komoditný trh a investovanie do komodít. Investovanie do drahých kovov a kameňov. Trhové a komoditné riziko. Obchodné a daňové riziko.