Inovace v podmínkách nejistoty - Pitra, Zbyněk
Rozhodnutia o začatí uskutočniteľných inovačných riešení, ich podmienky, ktoré sú predpokladom návratnosti investícií vložených do realizácie špecifikovaných opatrení.