Kdo jsou to best employers? - Palata, Karel
Best Employers sú firmy, o ktorých zamestnanci pekne hovoria, chcú v nich pracovať aj v budúcnosti a inšpirujú ostatných zamestnancov k tomu, aby každý deň odvádzali najlepšiu prácu a úlohy si plnili nad očakávanie.