Je nutné si zvykat na špatnou kvalitu IT? - Koshcheev, Andrey
Poskytovanie produktov a kvalita služieb, ktorých činnosť je bezprostredne závislá na kvalite informačných technológií. Priamy dopad na kvalitu zákazníckych služieb a práca interných zamestnancov.