Implementace CSR do firemní praxe - Kunz, Vilém
Charakteristika spoločenskej zodpovednosti podniku. Záväzok manažmentu prijať spoločenskú zodpovednosť (CSR). Zavedenie princípov spoločenskej zodpovednosti do podniku. Identifikácia kľúčových stakeholders. CSR stratégia a jej napĺňanie. Hodnotenie CSR. Komunikácia CSR.