Efektivita ukládání dat - Chang, Galvin
Nové technológie zamerané na účinnosť uchovávania dát, ktoré sú stále populárnejšie a začínajú obsadzovať popredné miesta na trhu. Deduplikácia, automatické vrstvenie (storage tiering), thin provisioning a scale-out.