Efektivní týmová spolupráce - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o tímovej spolupráci v pracovnom kolektíve. Spoločné ciele, zodpovednosť, právomoci, rozdelenie úloh a komunikácia členov pracovného tímu.