Veľký sýrsky klinec do rakvy hegemónie USA - Škvrnda, František
Momentálne to vyzerá tak, že veľký vojenský útok proti Sýrii sa podľa spôsobu USA zrejme nepodarí uskutočniť. Najpodivnejšia vojna 21. storočia. Kto ťaží zo situácie v Sýrii.