Jak si získat loajalitu zaměstnanců - Kollerová, Petra
Vo vzťahu zamestnanec - zamestnávateľ musí fungovať vzájomný ústretový prístup. Spokojné pracovné skupiny a tímy vytvárajú prosperujúcu firmu. Prospertia spoločnosti sa odráža v jej funkčnosti vo vnútri aj navonok.