Amazon.com - Kapoun, Jan
Jedna z najúspešnejších internetových firiem, ktorá začínala ako online kníhkupectvo, je v súčasnosti najväčším elektronickým "obchodným domom". Nové formy marketingu a predaj digitalizovaných produktov, osobitne elektronických kníh.